Uncategorized

Een unieke energievergelijker

Er zijn veel energievergelijkingssites actief op de Nederlandse markt voor energie. Je ziet ze voorbij komen op tv, internet en bij de energieleveranciers zelf. Al deze websites lijken enorm veel op elkaar, maar geen een is er echt uniek.

Allemaal hebben zij speciale deals met energieleveranciers of maken zij gebruik van cadeaus om jou als klant te lokken naar een bepaalde partij. Gelukkig is er nu een unieke energievergelijker die dit niet doet.

Zij geven je echt persoonlijk advies via de website of per telefoon gebaseerd op jouw situatie. Dat is nog eens prettig geregeld!

Betrouwbaar en snel

Wanneer je aan de slag gaat met een energievergelijker wil je natuurlijk wel dat deze betrouwbaar is. Een vergelijking is betrouwbaar wanneer alle energieleveranciers in Nederland worden vergeleken. Sommige leveranciers zullen er niet tussen staan omdat zij alleen beschikbaar zijn voor groot- of zakelijke energieverbruikers.

Daarnaast moet een vergelijking alle kosten transparant en overzichtelijk weergeven. Doen zij dit niet, dan kunnen er aan de eind van de rit nog wel eens onverwachte kosten te wachten staan. Dat is niet prettig wanneer je juist een overstap wilt maken om te besparen op je vaste lasten.

Vaak biedt een energievergelijker een unieke korting of een speciale actie aan bij een contract. Dit is niet voordeliger. Je betaalt dan juist meer voor je contract omdat je het cadeau of de korting zelf moet terugbetalen. Deze prijzen zijn dan verwerkt in het tarief of hoge vastrechtkosten. Let hier op wanneer je gaat energie vergelijken.

Hoe werkt een energievergelijker?

Wanneer je gebruik maakt van deze unieke energievergelijker voer je je gegevens in en een recentelijk jaarverbruik. Dit is nodig om een zo juist mogelijke berekening van jouw energiekosten te maken. Je krijgt daarna direct een overzicht te zien van de voordeligste contracten voor het energieverbruik in jouw woning.

Ook kun je hier alle kosten zien die samen het jaarbedrag voor energie vormen. Daarna kun je kiezen of je een overstap wilt maken of niet. Dit kun je dan direct via internet regelen.

Heb je meer behoefte aan persoonlijk contact met een specialist? Dat kan natuurlijk ook! Deze energievergelijker biedt namelijk de mogelijkheid aan om samen met een energiespecialist jouw energierekening te bekijken en samen een besparing te realiseren. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is. Kijk voor meer informatie hier.