Positief denken

Positieve energie in je leven

Personen die positief denken gaan vaak anders om met hun leven en de dingen om hen heen dan de personen  die negatief denken. Denk daarbij aan een positief persoon die altijd uitgaat van het beste en met een positieve vibe door het leven gaat.

Bijna altijd als we zo een persoon ontmoeten, dan merken we dat die persoon een goede baan heeft , succesvol is ,een mooie carrière heeft.

Zodra we een persoon ontmoeten die negatief is ingesteld en continu met negatieve gedachten zit, zullen we merken dat die persoon zich ook jammer genoeg in een negatieve cirkel bevindt.

Dat wil zeggen minder gelukkig is en minder tevreden met zichzelf is dan de persoon met positieve gedachten.

Dit komt omdat je de dingen naar je toetrekt, als je continu maar denkt dat gaat me niet lukken ,dat zal ik nooit worden ,dat ga ik nooit krijgen dan zal je automatisch ook geen actie ondernemen om de dingen te doen waarin jij in gelooft en wat jij eigenlijk in je leven wil bereiken. Helaas komen mensen hier te laat achter en zijn ze dan op een bepaalde leeftijd en beseffen ze dat ze hun dromen en kansen hebben laten gaan door negatief te denken.