Positief denken

Positieve energie

Wat is positieve energie nou precies en hoe kan positieve energie je leven beïnvloeden?  We horen de laatste jaren steeds meer dingen betreft positieve energie en al de gevolgen daarvan maar hoe kunnen we dat het beste toepassen in ons eigen leven en wat kun je ermee veranderen.

De invloed van positieve energie

Positieve energie heeft enorm veel invloed op ons lichaam en als wij positief denken en positieve gedachten hebben dan trekken we dat ook vaak aan. Neem bijvoorbeeld een positief persoon dat in zijn leven te maken krijgt met een nare ervaring, dat ons allemaal kan overkomen.

Een positief ingesteld persoon krijgt te horen van zijn arts dat hij of zij aan een erge ziekte heeft opgelopen. Zodra een persoon met positieve gedachten een erge diagnose krijgt kan diegene er op twee manieren mee omgaan.

Of diegenen accepteert het en probeert er het beste van te maken door middel van positieve gedachten te hebben zoals; alles zal uiteindelijk goed komen ,ik ben in staat om te genezen, ik zal er beter en sterker uit komen en van deze nare ervaring proberen het beste eruit te halen.

Zodra je positief begint te denken en dit soort signalen naar je hersenen stuurt zul je merken dat je ook vanuit daar gaat werken en dingen gaat toepassen in je leven.

Een voorbeeld uit de praktijk

Een kennis van ons kampt jarenlang met frustraties. Laten we hem Johan noemen. De stress op het werk, maar ook privé zorgt ervoor dat het op seksueel gebied niet lukt. Johan heeft door de stress erectieproblemen ontwikkelt.

Deze problemen zijn 99% mentaal. Hij is lichamelijk namelijk fit. Superfit zelfs. Na wat zelfreflectie kwam Johan tot de conclusie dat het tijd was voor verandering. Hij weet de negatieve gedachtes om te buigen naar het positieve. Dit zorgt voor minder stress.

Wonderbaarlijk genoeg heeft dit er direct voor gezorgd dat Johan zich nu oprecht goed voelt. De erectieproblemen behoren tot het verleden.  Hij gaat vrolijk door het leven.

Medicatie voor erectieproblemen

Een bekend middel tegen erectie problemen is Viagra. Dit is als het ware de merknaam. Op de website Medexpertonline.com vind je alle informatie over erectie problemen en of een erectie stoornis. Het is hierbij belangrijk dat je goed uitzoekt wat de medicatie precies doet.

Betere resultaten

De resultaten zullen ook snel genoeg komen in je leven door middel van positief te denken zul je merken dat je zelf kunt genezen van een ziekte of andere nare ervaringen of problemen kunt overwinnen.

De keuze is helemaal aan jou en proberen kan nooit kwaad ,er zijn overigens ook wetenschappelijke onderzoeken gemaakt waaruit blijkt dat mensen met positieve gedachten goede en positieve dingen naar ze toe trekken.

Ook zijn er veel quotes over positieve energie en een daarvan is : “Once you replace negative thoughts with positive ones, you’ll start having positive results.” Willie Nelson

In de bovenstaande quote van Willie Nelson wordt beschreven dat als je eenmaal je negatieve gedachten omzet naar positieve gedachten je ook positieve resultaten zult behalen.

Kortom als je positief zult denken in je leven zul je meer resultaat behalen in alle doelen en plannen die je hebt.

Meer weten over positiviteit in het leven, klik dan hier.