Positieve energie

Positieve energie Image

Positieve energie

Wat is positieve energie nou precies en hoe kan positieve energie je leven beïnvloeden? We horen de laatste jaren steeds meer dingen betreft positieve energie en al de gevolgen daarvan maar hoe kunnen we dat het beste toepassen in ons eigen leven en wat kun je ermee veranderen.

 

De invloed van positieve energie

Positieve energie heeft enorm veel invloed op ons lichaam en als wij positief denken en positieve gedachten hebben dan trekken we dat ook vaak aan. Neem bijvoorbeeld een positief persoon dat in zijn leven te maken krijgt met een nare ervaring, dat ons allemaal kan overkomen.

Een positief ingesteld persoon krijgt te horen van zijn arts dat hij of zij aan een erge ziekte heeft opgelopen. Zodra een persoon met positieve gedachten een erge diagnose krijgt kan diegene er op twee manieren mee omgaan. Of diegenen accepteert het en probeert er het beste van te maken door middel van positieve gedachten te hebben zoals; alles zal uiteindelijk goed komen ,ik ben in staat om te genezen,ik zal er beter en sterker uit komen en van deze nare ervaring proberen het beste eruit te halen.

Zodra je positief begint te denken en dit soort signalen naar je hersenen stuurt,zul je merken dat je ook vanuit daar gaat werken en dingen gaat toepassen in je leven. De resultaten zullen ook snel genoeg komen in je leven door middel van positief te denken zul je merken dat je zelf kunt genezen van een ziekte of andere nare ervaringen of problemen kunt overwinnen.

De keuze is helemaal aan jou en proberen kan nooit kwaad ,er zijn overigens ook wetenschappelijke onderzoeken gemaakt waaruit blijkt dat mensen met positieve gedachten goede en positieve dingen naar ze toe trekken.

Ook zijn er veel quotes over positieve energie en een daarvan is : “Once you replace negative thoughts with positive ones, you’ll start having positive results.” Willie Nelson

In de bovenstaande quote van Willie Nelson wordt beschreven dat als je eenmaal je negatieve gedachten omzet naar positieve gedachten je ook positieve resultaten zult behalen.

Kortom als je positief zult denken in je leven zul je meer resultaat behalen in alle doelen en plannen die je hebt.

Meer weten over positiviteit in het leven, klik dan hier.

Author | qsdsdq42345fdf Comments | Comments Off on Positieve energie Date |

categories & tags